Registreren

Voordat u gebruik kunt maken van het eMagazijn moet u zich registreren. In het registratiescherm wordt gevraagd om uw deelnemersnummer. Dat nummer staat op de deelnemerskaart die u van de Stichting Citroën HY Team Holland hebt ontvangen. Verder kiest u een gebruikersnaam en geeft u uw e-mail adres en een wachtwoord op. Ten slotte moet u de letters en cijfers van een plaatje invullen. Dat voorkomt dat robots het formulier kunnen versturen. Het deelnemersnummer dat u heeft opgegeven wordt gebruikt om te controleren of u inderdaad deelnemer bent.

Verificatie

Na de registratie wordt er naar het opgegeven e-mail adres een verificatiebericht gestuurd. Door op de link in dat bericht te klikken, komt u terug op de website en is de registratie voltooid.

Mocht u geen e-mail ontvangen, kijk dan in uw spam box. Is de e-mail ook daar niet te vinden, neem dan even contact op met de Helpdesk

Inloggen

Nadat de verificatie is voltooid, kunt u inloggen in het eMagazijn. Inloggen kan met uw gebruikersnaam, maar ook met het opgegeven e-mail adres.

Wachtwoord vergeten?

Mocht u uw wachtwoord niet meer weten, kunt u een reset van uw wachtwoord vragen. Dan wordt er, naar het bij ons bekende e-mail adres, een e-mail gestuurd met een link. Met de link in dat bericht komt u op een pagina om een nieuw wachtwoord op te geven. Het is dus van het grootste belang dat wij over uw correcte werkende e-mail adres beschikken. Anders komt een reset e-mail nooit bij u aan. Als u van een ander e-mail adres gebruik gaat maken, kunt u het nieuwe e-mail adres zelf wijzigen in uw account gegevens.